Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Wethouder ondertekent nieuw contract met Drechthopper

3 september 2013 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN - Dinsdagmiddag 3 september werd op het gemeentehuis in Zwijndrecht een nieuw contract tussen onder andere Wethouder Herman Nieuwstraten van Papendrecht en de H.T.M getekend, voor het in gebruik nemen van een aantal nieuwe rolstoel-bussen voor de Drecht-Hopper.

Voordeel bij deze bussen is dat de haken waar de rolstoelen aan bevestigd worden nu verzonken in de vloer zijn aangebracht, zodat wanneer de bussen voor ander vervoer dan rolstoelen worden gebruikt, de passagiers tijdens het lopen door de bus niet over de rolstoelhaken struikelen.

Als stuntje werden nu geen rolstoelen uitgeladen uit de bussen van de Drecht-Hopper, maar een heleboel ballonnen. Deze werden tijdens deze feestelijke opening allemaal opgelaten.

 

 

Lees meer over:

gemeentehuis htm rolstoelvervoer
Deel dit bericht met je vrienden!