Saturday 25 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Politie zoekt getuigen autobrand Zwijndrecht

3 september 2013 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - In de nacht van vrijdag 30 op zaterdag 31 augustus brak brand uit in een personenauto aan de Uranusstraat. De politie is op zoek naar getuigen.

Om 02:52 uur werd melding gemaakt van een in brand staande auto aan de Uranusstraat. Ter plaatste gekomen agenten troffen een personenauto aan die volledig in brand stond. Politie en brandweer hebben een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de brand. Omdat brandstichting niet wordt uitgesloten, vraagt de politie getuigen of mensen die mogelijk meer weten zich te melden bij de politie. Dat kan via het nummer 0900-8844. Mensen die liever anoniem willen blijven, kunnen bellen met M 0800-7000.

Lees meer over:

brandweer uranusstraat
Deel dit bericht met je vrienden!