maandag 25 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Burgemeester op bezoek bij de volkstuinen

22 augustus 2013

ZWIJNDRECHT -  Burgemeester Schrijer van Zwijndrecht legt de eerste maanden na zijn installatie diverse kennismakingsbezoeken af. Op 21 augustus was hij op visite bij volkstuindersvereniging De Amateurtuinder, een mooi tuinenpark op sportcomplex Bakestein. 

Het tuinenpark kent ruim 100 volkstuinen van 100 tot ruim 200 m². Na een hartelijk welkom schudde bij vele tuinders de hand. De burgemeester sprak zijn waardering uit over de hartstocht waarmee de tuinhobby hier wordt beoefend. Het tuinenpark is ruim 10 jaar geleden verhuisd en is in die tijd volgens de burgemeester uitgegroeid tot een pareltje in een groen hart van Zwijndrecht. Hij zag mooie moestuinen en siertuinen. Onder de wandeling kon hij lekker proeven van de door tuinders aangeboden vruchtjes. Er worden bijzondere, mooie en lekkere gewassen verbouwd.

Enkele tuinders hebben een selectie gemaakt van hun producten en meegegeven aan de burgemeester. Opdat het hem zal smaken. 

Er zijn overigens nog een paar tuinen te huur. Hebt u interesse? Kom dan eens langs. Het park is voor bezichtiging geopend van 9 tot 17 uur. Adres: Oude Stationsweg 7b, langs de spoorlijn. Op zaterdagmorgen is er altijd wel een bestuurslid aanwezig die u de tuinen kan laten zien.
 

 

Deel dit bericht met je vrienden!