woensdag 8 december 2021

Alles over Zwijndrecht

Overval op woning in de Bazuinstraat (update)

16 augustus 2013 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Drie onbekende mannen hebben een 17-jarige bewoner van een huis in de Bazuinstraat overvallen. Niemand raakte gewond. De politie zoekt getuigen van het incident, dat op vrijdag rond 04:20 uur plaatsvond.

Het drietal brak in de woning in en bedreigde het 17-jarige slachtoffer met een steekwapen. Ze maakten enkele persoonlijke bezittingen buit en vluchtte vervolgens naar buiten. Tijdens hun vlucht werden ze gezien door een getuige, die daarop ook bedreigd werd.
 
Getuigen
De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen om zich te melden. Een verdachte betreft een lichtgetinte man van ongeveer 20 jaar oud , was rond de 185 cm lang en had een mager postuur. Hij sprak met een accent en had zijn gezicht bedekt. De tweede verdachte was een blanke man eveneens rond de 20 jaar oud. Hij was iets korter dan de eerste verdachte, rond 180 cm lang. Hij had een molliger postuur en sprak accentloos Nederlands. Ook hij had zijn gezicht bedekt. Van de derde verdachte is geen signalement bekend.
 
Heeft u iets gezien of gehoord, of heeft u andere informatie die van belang kan zijn in het onderzoek? Neem dan contact op met de politie door 0900-8844 te bellen. Anoniem tips doorgeven kan door M. te bellen op het nummer 0800-7000. 
 

Lees meer over:

overval bazuinstraat
Deel dit bericht met je vrienden!