maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Stratt+ gaat samenwerking aan voor helikopter onderhoud Defensie

25 juli 2013

ZWIJNDRECHT - Het Zwijndrechtse bedrijf Stratt+ aan de Stationsweg 45 is een consortium gestart met JetSupport ten behoeve van de beoogde outscourcing van het Cougar helikopteronderhoud van het Ministerie van Defensie. Zij hopen daarbij aan Defensie vanuit de private sector een unieke Nederlandse bijdrage te kunnen leveren bij het operationeel in stand houden van haar luchtvloot.

 
Beide bedrijven zullen samen met niet nader genoemde partners hun diensten aanbieden aan Defensie. De samenwerking tussen beide bedrijven is gebaseerd op een unieke bundeling van kennis, resources en ervaring met ondersteuning van overheidsoperaties. ‘In de volgende fase zullen we de samenwerking verder toelichten en diepgang geven om een solide basis te vormen voor de aanbieding van onze diensten aan Defensie.’ aldus Ton van Deursen, managing director JetSupport.
 
Stratt+ Industrial Management Aerospace is als onafhankelijke Nederlandse organisatie al jaren een betrouwbare partner van de industrie, waaronder de Koninklijke Luchtmacht. Dit vindt plaats door het beschikbaar stellen van kennis en capaciteit van o.a. ervaren helikopteronderhoudstechnici, in de ruimste zin van het woord. Deze activiteiten vielen tot de overname in 2011 onder Delta Consult B.V. (onderdeel van het Zweedse SKF). Nadere informatie is te vinden via www.stratt.nl.
 
JetSupport b.v. heeft zich als vliegtuigonderhoudsbedrijf in de afgelopen 12 jaar gespecialiseerd en bewezen in op maat geleverde onderhoudsdiensten voor o.a. de Nederlandse Kustwacht en zakelijke vliegbedrijven. Met 5500 m² aan hangaarruimte is JetSupport gevestigd op Schiphol-Oost en bedient klanten vanuit Europa, Verenigde Staten en Midden-oosten. 

Lees meer over:

defensie stratt+ jetsupport
Deel dit bericht met je vrienden!