maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Afscheid juf Suze op De Kim

16 juli 2013 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Vlak voor het begin van de zomervakantie werd juf Suze op basisschool De Kim in het zonnetje gezet. Ze gaat met pensioen na bijna 44 jaar in het onderwijs. De Kim liet dat natuurlijk niet zomaar voorbij gaan, een groot deel van haar loopbaan heeft ze op deze school gewerkt.

‘s Morgens werd juf Suze door groep 6/7 en 8 op de fiets opgehaald met een bakfiets. Daarin kwam ze, terwijl haar man de bakfiets bestuurde, naar school toe. De kinderen volgden in een lange stoet. Op school werd ze opgewacht door alle andere kinderen en collega’s.
 
Juf Suze mocht een parcours fietsen tegen twee leerlingen. Het werd een flinke strijd, maar uiteindelijk won juf Suze natuurlijk. Vervolgens werd in het speellokaal ‘Suze’s talentenshow’ gehouden, met optredens van alle groepen. Een dans en playbackshow, een levend woordweb, een GTST optreden, levende schilderijen en de cupsong. 
Juf Suze verraste iedereen door zelf ook nog het woord te nemen en te vertellen wat ze nu allemaal met haar vrije tijd gaat doen. Dit deed ze in de vorm van een klein toneelstuk. 

Lees meer over:

pensioen de kim
Deel dit bericht met je vrienden!