zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Bolderkar voor kinderdagcentrum

9 juli 2013 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Op woensdag 10 juli om 12.00 uur overhandigt het wijkplatform Walburg in Zwijndrecht een bolderkar aan kinderdagcentrum Ons Blije Honck van de Gemiva-SVG Groep. Het wijkplatform zet zich in om de leefbaarheid in de wijk te verbeteren.

Uit de middelen die hiervoor beschikbaar zijn ontvangt dit keer het kinderdagcentrum voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand of een verstandelijke handicap een bolderkar. Voor Ons Blije Honck is de bolderkar een welkome verrassing.
 
"Met de kar kunnen we met de allerkleinste kinderen op stap in de wijk", vertelt Joke Bakker, locatiehoofd van Ons Blije Honck. "Er kunnen zes kinderen tegelijk in, ideaal.

Wij hebben er al mee mogen oefenen. Iedereen is enthousiast, zowel de kinderen als de begeleidsters. Vanaf 10 juli is de kar echt van ons en gaan we hem volop gebruiken. Leuk initiatief van het wijkplatform!"

Lees meer over:

walburg gemiva blije honck
Deel dit bericht met je vrienden!