maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

SWOZ organiseert allerlei vakantieactiviteiten voor ouderen.

4 juli 2013

ZWIJNDRECHT - Tijdens de  zomer niets om handen?  En wilt u toch iets doen of behoefte aan gezelschap? Dan biedt de Stichting Welzijn ouderen Zwijndrecht u diversen mogelijkheden aan.

Iedere dinsdag van 10.00 tot 11.30 hebben zij hun koffiegroep waarbij er gezellig met elkaar gepraat wordt onder leiding van de altijd gezellige Wenda. En iedere woensdag van 10.00 tot 11.30 kunt u terecht in de groep van Magda. Zij heeft altijd een leuk onderwerp of spel waardoor er leuke gesprekken ontstaan en herinneringen worden opgehaald. U betaald alleen voor uw kopje koffie (€0,60)

Houd u van Sjoelen? In de maanden juli en augustus kunt u voor maar €1,00 deelnemen aan de Sjoelcompetitie op maandag van 14.00 tot 16.00 uur.

Op woensdag 31 juli kunt u deelnemen aan een fotowandeling in Dordrecht vooraf gegaan door een informatieve bijeenkomst in de Nederburgh. De kosten zijn €20,00 en hierbij inbegrepen zijn : een lunch, en een kopje koffie of thee met gebak in Dordrecht. Ook inbegrepen de foto -bewerkochtend op 7  augustus. Hier kunt u, uw eigengemaakte foto’s leren bewerken.

U kunt natuurlijk ook altijd even langs komen in de Nederburgh voor een praatje, kop koffie of een bv een borrel. U bent van harte welkom en onze vrijwilligers staan voor u klaar!

De Nederburgh is te vinden aan de Duivenvoorde 211 a en is een onderdeel van de Stichting Welzijn Ouderen Zwijndrecht.  Meer informatie Henny van Nugteren  h.vannnugteren@swoz.com of 078 – 6122597.

Lees meer over:

duivenvoorde swoz nederburgh
Deel dit bericht met je vrienden!