zaterdag 16 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Eerste homeruns voor Zwijndrecht

1 juli 2013 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - In de dubbel wedstrijd tegen Tex Town Tigers hebben de honkballers van Zwijndrecht de punten gedeeld. Zaterdag in Enschede stond de ploeg de gehele wedstrijd voor, maar in de voorlaatste inning sloeg Tex Town Tigers met een grand slam homerun (goed voor 4 punten) toe, waardoor Zwijndrecht met een 10-6 nederlaag huiswaards moest.

Positief was het feit dat Zwijndrecht zelf ook de eerste homeruns van het seizoen sloeg. Sherlon Martina en Brian Raap sloegen de bal in een keer over het hek, maar in beide gevallen helaas zonder spelers op de honken.Zondag op Bakestein was de wedstrijd veel minder spannend. Vanaf het begin heerste Zwijndrecht met werper Derrick Isenia op de heuvel.

Goed slagwerk zorgde voor regelmatig punten, waardoor in de zevende inning de voorsprong voor Zwijndrecht op 11-1 kwam, waarmee de wedstrijd voortijdig ten einde was. Na de speciale wedstrijd vorige week donderdag tegen de selectie van Curacao (deelnemer aan het World Port Tournament) speelt Zwijndrecht woensdag weer een opvallende oefenwedstrijd. Om 19.00 uur komt dan het Nederlands AAA team (spelers onder de 19 jaar) naar Bakestein voor een oefenwedstrijd. Dit AAA team neemt in Praag deel aan het Europees Kampioenschap. Het weekend staat dan de dubbelwedstrijd tegen Euro Stars op het programma. Zaterdag speelt Zwijndrecht om 15.30 uur thuis en zondag om 14.30 uur in Capelle aan den IJssel.
 

Lees meer over:

zwijndrecht honkbal
Deel dit bericht met je vrienden!