woensdag 19 januari 2022

Alles over Zwijndrecht

Schoolgidsen vieren 1ste lustrum

28 juni 2013 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Zaterdag 29 juni vieren de schoolgidsen van de Stichting Natuur & Landschap Zwijndrechtse Waard hun eerste  lustrum. Ze gaan op stap naar de Meijendel bij Wassenaar.

5 jaar geleden werd gestart,  zonder scholen en leerlingen,  nu hebben ze hun handen er aan vol. Vrijwel alle scholen uit de Zwijndrechtse Waard doen mee aan het programma! Zonder borstklopperij kan dus worden gesproken van succes!

Als er één groep vrijwilligers is, die zo’n lustrumuitje verdient, zijn de schoolgidsen het wel. Ze worden beschouwd als het NME-visitekaartje van de Stichting en het bestuur is trots op het feit dat zij al meer dan 5 jaar de schooljeugd in de Zwijndrechtse Waard vertellen over al het moois wat de natuur te bieden heeft.

Waardering voor dat werk is er ook van de gemeentebesturen van Zwijndrecht en H.I.Ambacht.  Wethouder Mirck, zelf schoolgids, is ook van de partij!

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!