maandag 12 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Bouw uitbreiding turnhal bij O&O kan beginnen

21 juni 2013 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Op 20 juni 2013 om 12.00 uur zijn door notaris A. Goedegebuure, burgemeester D. Schrijer  en de heren H. Labordus en A. Poots namens de Stichting Oefening & Ontspanning de aktes ondertekend, waarmee de start van de bouw van de uitbreiding van de trainingsaccommodatie van O&O definitief is vastgelegd.

Bij het tekenen hiervan waren verder aanwezig namens het Notariskantoor de heer O. Kastelein, namens de gemeente Zwijndrecht mevrouw L. Hendriks en namens de vereniging O&O mevrouw P. den Hartog en mevrouw N. Kortman.

Een bijzonder moment in de bouwgeschiedenis van de vereniging.

Wat begon met een clubgebouwtje in de Prins Bernhardstraat, werd in 1998 gevolgd door uitbreiding van een gymnastieklokaal aan de Uilenvliet tot trainingsaccommodatie en nu dan de tweede uitbreiding aan de Uilenvliet voor, naar we hopen, de komende 30 jaar.

Op woensdag 10 juli 2013 om 14.00 uur zal de eerste paal geslagen worden.

Lees meer over:

turnen o&o uilenvliet
Deel dit bericht met je vrienden!