woensdag 23 juni 2021

Alles over Zwijndrecht

Burgemeester reikt wisseltroffee uit tijdens haringparty

11 juni 2013 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Afgelopen maandag 10 juni heeft burgemeester Schrijer tijdens een Haringparty van Kiwanis Zwijndrecht een (wissel)trofee uitgereikt aan een onderneming die het belang van het kind en de jeugd hoog in het vaandel heeft staan.

Kiwanis Zwijndrecht organiseerde dit jaar voor de eerste maal een haringparty in samenwerking met Bistro Michel in het winkelcentrum Passage. Behalve een goede gelegenheid om onder het genot van een drankje te proeven van verse haring, kibbeling en garnalen, was het ook een uitgelezen kans voor ondernemers, politiek en overheden om elkaar te ontmoeten.
 
Hoewel de kaarten voor dit evenement scherp geprijsd waren, was er een heel positieve opbrengst die te goede komt aan de aanschaf van een of meerdere nieuwe dierenverblijven op de Kiboehoeve.

De wisseltroffee, die eigenlijk wel erg klein bleek te zijn, was een replica van 'het lieverdje' het beeld van een jongetje, wat levensgroot op het Spui in Amsterdam te bewonderen valt. Eigenlijk dus wel heel toepasselijk als wisseltroffee voor een instelling of onderneming die het belang van het kind en de jeugd hoog in het vaandel hebben staan

Lees meer over:

passage kiwanis bistro
Deel dit bericht met je vrienden!