vrijdag 16 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Jongens- en herenselectie O&O grossiert in eremetaal

10 juni 2013 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - De jongens- herenselectie van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O was zaterdag bij de in Bergschenhoek gehouden Open Zuid-Hollandse kampioenschappen individueel toestelturnen uitzonderlijk succesvol. Met maar liefst dertien gouden, acht zilveren, twee bronzen medailles en één medaille voor een vierde plaats was de O & O-delegatie grossier in het eremetaal.

Het goud kwam in handen van Jordi Hagenaar (Instap – talentendivisie), Luuk Huernink (pupil – talentendivisie), Sjoerd van Veldhuizen (jeugd – eredivisie), Jens van der Helm (junior-I – eredivisie), Dennis Swinkels (pupil – 1ste divisie), Dyon Purperhart (jeugd – 1ste divisie), Erik Gàl (senior – 1ste divisie), Bas Vuik (instap – 2de divisie), Damian Manneken (pupil – 2de divisie), Danny de Lange (senior – 2de divisie), Koen Kappetijn (pupil – 3de divisie), Rens Hoofs (junior-I – 3de divisie), Koen van den Enden (junior-II – 3de divisie)

Op de tweede plaats eindigden Mitchel de Haas (benjamin – talentendivisie), Martin Mange (pupil – talentendivisie), Yuri Visser (instap – 1ste divisie), Wouter Berger(instap 2de divisie),  Thomas van der Helm (jeugd – 2de divisie), Damian Scheper (pupil – 3de divisie), Kevin van Sonsbeek (jeugd – 3de divisie), Ischa Statie (junior-I – 3de divisie).

Als derde kwamen uit de strijd Wesley de Haas (pupil – talentendivisie), Björn Bakker ( jeugd – 3de divisie) .

Bij de instap van de 2de divisie was vanwege het groot aantal inschrijvingen vijf prijzen te vergeven. De medaille van de vierde plaats was voor Bodi Winkler.

Lees meer over:

gymnastiek turnen o&o
Deel dit bericht met je vrienden!