maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Toertocht van Zwijndrecht naar Zwijndrecht en weer terug

3 juni 2013 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Deze toertocht achter voorrijders, een soort bromfietsen, startte afgelopen zaterdag vanaf sportpark Bakenstein te Zwijndrecht in Nederland, en ging naar Burcht Zwijndrecht in België. Deze plaats ligt aan de andere zijde van de Scheldeoever bij Antwerpen. Na een warme ontvangst door de plaatselijke "Schepen van Sport" werd de reis terug naar Zwijndrecht in Nederland hervat.

Deze z.g. geleide G.T.T. wordt met een gemiddelde snelheid gereden van +/- 26 km/uur. Deze geleide toertocht is door een uitbreiding van het kwaliteitssysteem voor N.T.F.U. evenementen bekroond met 3 sterren. Hierdoor is hij opgenemen op een speciale plaats in de N.T.F.U. kalender met de titel  "N.T.F.U.-klassieker"
 
 

Lees meer over:

fietsen bakestein
Deel dit bericht met je vrienden!