woensdag 19 januari 2022

Alles over Zwijndrecht

Politie zoekt getuigen zware mishandeling Zwijndrecht

23 april 2013 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - De politie is op zoek naar getuigen van een zware mishandeling die in de nacht van zaterdag op zondag plaatsvond in Zwijndrecht. In een portiek aan de Afslag werd een 25-jarige vrouw ernstig mishandeld.

Rond middernacht ontving de politie melding van een zware mishandeling aan de Afslag in Zwijndrecht. De vrouw werd onder andere met een honkbalknuppel geslagen en moest met verschillende verwondingen over haar hele lichaam naar het Albert Schweizer ziekenhuis in Dordrecht worden vervoerd.
 
Enkele uren later hielden agenten de ex-man, een de 27-jarige man uit Utrecht, aan in Den Haag. De politie zoekt de aanleiding voor de mishandeling in de relationele sfeer. Om de precieze toedracht te kunnen achterhalen, komt de politie graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van de mishandeling en vraagt deze mensen zich te melden. Ook mensen die rond die tijd iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de straat de Afslag wordt gevraagd contact met de politie op te nemen. Dit kan bij een politiebureau of via 0900-8844.

Lees meer over:

mishandeling afslag
Deel dit bericht met je vrienden!