donderdag 21 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

ZBC'97 kampioen in 4e klasse D

22 april 2013 (door Hans Huisman)

ZWIJNDRECHT - ZBC'97 heeft op zaterdag 20 april het kampioenschap in de Vierde Klasse D binnengehaald na een 2-1 overwinning op VV Dubbeldam. De ploeg heeft met nog twee wedstrijden te gaan zeven punten voorsprong op nummer twee Arkel en is dus niet meer in te halen. Promotie naar de 3e klasse is hiermee een feit!

ZBC'97 draagt dit kampioenschap op aan Roy Verkaik, een 26-jarige speler van ons derde zaterdagelftal die, na een acute hartstilstand afgelopen dinsdag, in kritieke toestand in het ziekenhuis ligt. Alle leden van ZBC'97 wensen hem alle sterkte toe bij zijn herstel.

Het kampioenschap wil de club, met iedereen die ZBC'97 een warm hart toedraagt, vieren op zaterdag 27 april na de thuiswedstrijd tegen de Lekvogels.

Zie ook:

Lees meer over:

kampioen voetbal ZBC'97
Deel dit bericht met je vrienden!