zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Halve finale - turnen dames

8 april 2013

ZWIJNDRECHT -  Zaterdag hebben de O & O-turnsters Cyane Cromarty en Renate van ’t Hof zich weten te plaatsen voor de nationale eindstrijd individueel toestelturnen voor meisjes en dames van de tweede divisie die op 25 mei a.s. in Dordrecht gaat plaatsvinden.

Zij kwamen tot deze prestatie bij de door de KNGU in Waddinxveen georganiseerde halve finale. Cyane turnde in de juniorcategorie 41,650 pnt. bijeen. Daarbij wist zij op de balk een vijfde plaats te realiseren. Renate streed haar plaatsingswedstrijd in de seniorklasse. Haar eindscore kwam uit op 46,067 pnt. met eveneens een fraaie klassering  op balk. Zij eindigde daar op een derde plaats.

Naomi van der Vliet en Yuna van den Berge (beiden instap), Ezra in ’t Veld (pupil-1), Jente van der Kruk (pupil-2) konden ondanks een goed geturnde wedstrijd zich niet plaatsen voor de nationale titelstrijd.

Lees meer over:

turnen
Deel dit bericht met je vrienden!