zondag 28 november 2021

Alles over Zwijndrecht

Vriendschappelijk voetbal rondom Zwijndrecht

26 maart 2013 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Er zijn wel eens van die wedstrijden waarbij de toeschouwers zich gaan afvragen: “Waar zijn we nou allemaal mee bezig”? 

Afgelopen weekend waren er een paar van die wedstrijden. Rommelige wedstrijden, met veel invallers, om ze de vaste spelers te sparen, en de reserves ervaring te laten op doen. Wedstrijden die nergens om gingen zijn daar een goed uitprobeermoment voor. 
 
Vriendschappelijke oefenwedstrijden kunnen echter wel mooie plaatjes opleveren, zie daarvoor hieronder wat foto’s van Heerjansdam in het groen tegen Pelikaan, en van VVGZ in het rode shirt tegen Roda Boys:
 
 
 

Lees meer over:

voetbal vvgz
Deel dit bericht met je vrienden!