maandag 12 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Noa Lemaire en Karin Hoekstra plaatsen zich voor de volgende ronde

4 februari 2013 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Zaterdag vond in Amsterdam de districtskampioenschappen individueel toestelturnen voor meisjes plaats. In de jeugdklasse van de derde divisie was O & O vertegenwoordigd door Noa Lemaire, Karin Hoekstra, Maaike Kasius en Ginny van Eck.

Hert beste resultaat kwam op naam van Noa Lemaire. Op het onderdeel sprong behaalde zij de hoogste score van alle deelneemsters.  Ook op vloer schaarde zij zich onder de besten. In de totaal eindrangschikking eindigde zij uiteindelijk met 41,516 pnt. op de achtste plaats. Karin turnde 41,066 pnt. bijeen en noteerde daarmee een elfde plaats. Beiden wisten zich te plaatsen voor de volgende ronde. 
Maaike en Ginny moesten ondanks een goed geturnd toernooi deze wedstrijd als hun eindstation zien.
 
Deel dit bericht met je vrienden!