zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Start Korfbalplaatjesactie groot succes

28 januari 2013 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Een grote opkomst afgelopen zaterdag bij de start van de plaatjesactie bij supermarkt MCD in winkelcentrum Noord. Alle Albatrossers die op de foto zijn gegaan konden hun gratis album afhalen in de supermarkt en heel veel leden meldden zich inderdaad in de winkel.

De MCD had speciaal hiervoor een tafel ingericht en verraste de Albatrossers met wat lekkers en het eerste gratis pakje plaatjes. Vol spanning werd het pakje geopend om te kijken of iemand wellicht zijn eigen korfbalplaatje al had ontvangen. Albatros-voorzitter Mart Joosten, vlaggenschip-aanvoerder Leon Teunissen, sponsor Timo van Houdt en een aantal Albatroswelpen gingen trots met hun album op de foto.
 
De actie gaat op maandag 4 februari van start en dan wordt bij elke € 15,-- aan boodschappen een pakje plaatjes uitgereikt. De Albatrossers moeten maar liefst 472 plaatjes plakken om hun album vol te krijgen.
 
De actie loopt van maandag 4 februari tot en met zaterdag 30 maart. 
 

 

Lees meer over:

albatros korfbalplaatjes mcd
Deel dit bericht met je vrienden!