zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Zwijndrechtse turnsters doen goede zaken

21 januari 2013 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHT - Bij de in Amsterdam gehouden districtskampioenschappen voor meisjes en dames individueel toestel turnen heeft de meisjes- en damesselectie van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O goede zaken gedaan. Het O & O-equipe lag beslag op een districtstitel, vier zilveren en drie bronzen medailles.

De districtstitel werd veroverd door Esmé van Geldorp. Zij kwam uit bij de pupillen van de talentendivisie. In de jeugdklasse van de talentendivisie bonden Faye Boorsma en Naomi Visser de strijd aan. Naomi pakte het zilver direct gevolgd door Faye die het brons voor zich op eiste, evenals  Joyce Siebert die zich bij de instappers van de talentendivisie het brons liet omhangen.

O & O kende ook in de 1ste divisie haar successen. Bij de senioren was het Lisanne Thies die knap tweede werd en bij de pupillen ging Deandre de Camps met het zilver naar huis en Caitlin van de Graaf met het brons.

In de tweede divisie kwam Cyane Cromathi in de juniorcategorie tot actie en Marije Goudriaan en Ezra in ’t Veld beiden in de pupillencategorie. Alle drie turnden een uitstekende wedstrijd. Alle meisjes en dames wisten door te dringen tot de volgende wedstrijdronde

Lees meer over:

turnen o & o
Deel dit bericht met je vrienden!