dinsdag 20 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Gemeenteraadslid Arie Willemstein overleden

12 januari 2013 (door Hans Huisman)

ZWIJNDRECHT - Donderdag 10 januari 2013 is Arie Willemstein (68 jaar) overleden. Arie was in de gemeente Heerjansdam D66-raadslid van 1994 tot 2003 en binnen die periode twee jaar wethouder. Sinds 2003 was hij lid van de gemeenteraad van Zwijndrecht.

Arie had een zeer grote maatschappelijke betrokkenheid. Mensen konden altijd op hem rekenen. Hij maakte zich sterk voor zowel individuele bewoners als voor het collectief. Als raadslid van D66 zette hij zich actief in om de monumenten in Heerjansdam te behouden. Daarnaast maakte hij zich hard voor een groen buitengebied, zoals Polder Buitenland.

Het gemeentebestuur van Zwijndrecht en de fractie van D66 in het bijzonder verliezen een markante persoonlijkheid.

Lees meer over:

heerjansdam arie willemstein
Deel dit bericht met je vrienden!