O&O turnsters op Ere-schavot in Hellevoetsluis

30 januari 2017 door Hennie van der Zouw
O&O turnsters op Ere-schavot in Hellevoetsluis

ZWIJNDRECHT - Bij de in Hellevoetsluis gehouden 2de districtsplaatsingswedstrijd  individueel toestelturnen voor meisjes en dames heeft de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O beslag weten te leggen op zes podiumplaatsen.

Bij de instappers-N2 wist Suzanne Esmeijer met 51,225 punten beslag te leggen op het zilver. Anouk Tieman kwam tot een gelijke prestatie in de categorie pupil-2-N3. Haar score bedroeg 51,825 punten.
Ilse Standhardt ging eveneens voor het zilver. Zij kwam tot dit resultaat in de pupil-1-N3-klasse. Milou van Schijndel turnde haar wedstrijd  in de jeugd-1-N4-categorie. Ook zij kwam als tweede uit de strijd completeerde de zilveren medaillereeks.

Bij de junioren van de 3de divisie pakte Britta Schipper het brons en in de klasse pupil-2-N3 was de deelname zo groot dat voor de vierde plaats ook een medaille ter beschikking was gesteld. Deze werd op geëist door Morgan van Kriekingen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.