Vier titels voor O&O tijdens districtskampioenschapen in Alphen aan de Rijn

30 januari 2017 door Hennie van der Zouw
Vier titels voor O&O tijdens districtskampioenschapen in Alphen aan de Rijn

ZWIJNDRECHT - Bij de in Alphen aan de Rijn gehouden districtskampioenschappen voor jongens en heren heeft de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging beslag gelegd op vier districtstitels. Daarnaast pakten de O & O-ers drie zilveren en een bronzen medaille.

Het scherpst op de snede werd er gestreden om de titel van de jeugdcategorie van de 3de divisie. Clubgenoten Bodi Winkler en Jelle van der Zouwen gaven elkaar met recht geen duimbreedte toe. Het resulteerde uiteindelijk in een even groot puntenaantal van 64,750 waarmede beiden de districtstitel opeisten.

Bij de junioren-I van de 2de divisie kwam de titel met 68,00 punten op naam van Ruben Reedijk. Hij bleef  daarmee Koen Kappetijn voor die met 0,65 punten verschil het zilver om liet hangen.

De vierde titel werd opgeëist door Jelle van der Lans. Zijn eindscore bedroeg 67,300 pnt. Het zilver in deze categorie was met 66,100 punten voor Leon van der Wel.

In de categorie junior-I van de 3de divisie turnde Gijs Zijderveld zich met 66,650 punten naar het zilver, op de voeten gevolgd door Paul de Jongh die 66,200 punten beslag alg op het brons.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.