zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Albatrosjeugd actief op Gerard Los Vaardigheidsdag

31 december 2012 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - De jeugd van Albatros heeft zich dit weekend uitstekend vermaakt bij de sportieve Gerard Los Vaardigheidsdag. Vanwege de vakantie kon de activiteit dit jaar alleen maar doorgaan voor de allerjongsten van de korfbalvereniging, want bij de oudere jeugd was er te weinig animo. De kinderen moesten zich opnieuw bekwamen in een aantal korfbaloefeningen zoals doorloopballen, streepdoelen en strafworpen. Nieuw dit jaar was het één tegen één waarbij de kleintjes in één minuut moesten proberen zo veel mogelijk doelpunten te maken tegen een verdedigende oud-eerste speler.

Na een aantal uurtjes zweten waren de winnaars in de verschillende categorieën bekend en dankzij de hulp van een groot aantal ouders en overige leden werd het een super gezellige ochtend.  
 
De eerste prijzen bij de D-jeugd gingen naar Niels Ronhaar en Julia Pruijsen, bij de E-jeugd naar Putri Los en Thomas Barendregt en bij de F-jeugd naar Rick Biemans en Anouk Bakker. Voor alle deelnemende welpen was er een heuse medaille. 
 
Na de hectiek van het Kerstgala en deze Vaardigheidsdag wordt na de jaarwisseling weer rustig gestart met trainen. A.s. zaterdag 5 januari gaat de lopende zaalcompetitie weer verder met een leuk thuisprogramma in de Develsteinhal tussen 9 uur ’s ochtends en 10 uur ’s avonds.

Lees meer over:

albatros vaardigheidsdag
Deel dit bericht met je vrienden!