Monday 20 September 2021

Alles over Zwijndrecht

Fifa 13 toernooi bij ZBC'97 groot succes

29 december 2012 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag 22 december werd er voor zowel de jeugd als voor de senioren een Fifa 2013-toernooi gehouden in de kantine van ZBC'97. Degenen die zich hadden aangemeld bonden de strijd met elkaar aan op de XBOX360. Allereerst werd er via poules uitgemaakt welke spelers mochten spelen in de kruisfinales, waarna vervolgens via een knock-out systeem werd gestreden om de twee felbegeerde finaleplaatsen. Daarnaast was er voor de deelnemers ook nog ruimte om vrij te spelen. Bij de jeugd was Max van Bezooijen de onomstreden winnaar. Hij behaalde de titel van Fifa 13 kampioen zonder ook maar één tegendoelpunt. Bij de senioren was Jordi Oskamp de gelukkige winnaar; hij won in een bloedstollende finale van Rick Pieterse met 3-1. Vanwege het succes van het toernooi zal er naar alle waarschijnlijkheid in de nabije toekomst een tweede toernooi plaatsvinden.

Lees meer over:

zbc 97 fifa 2013
Deel dit bericht met je vrienden!