woensdag 14 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Accelerando team A nederlands kampioen

17 december 2012

ZWIJNDRECHT - Op 15 december zijn in Almere (in het Topsportcentrum) de Nederlandse Kampioenschappen Majorette/Twirl 2012 voor Teams en Grote groepen gehouden. Het  A en C team van Twirlteam Accelerando uit Zwijndrecht deden ook hieraan mee. Dit NK werd georganiseerd door de National Baton Twirling Association (NBTA-Nederland).  Het A team kwam uit als Large Team (categorie senior beginner). In deze categorie wisten 5 teams zich te plaatsen voor dit NK. Het A team wist goed te presteren (en de jury voor zich te winnen) want zij behaalden de felbegeerde titel ‘Nederlands kampioen’! . 

Het C team kwam uit als Large Team (categorie preteen beginner). Zij wisten het brons binnen te slepen.  Al het harde trainen van de afgelopen weken waren duidelijk niet voor niets geweest. De meiden gingen jubelend het veld af en hopen er volgend jaar weer te staan om hun titel te verdedigen. Beide teams staan onder leiding van de instructie Annemarie van Veldhoven en Cobi de Ruiter.

Op naar 12 en 13 januari wanneer de nederlands kampioenschappen twirlen voor solistische onderdelen zal worden gehouden. Ook Accelerando zal dan weer van de partij zijn.

 

Deel dit bericht met je vrienden!