zondag 7 maart 2021

Alles over Zwijndrecht

Rajubibos nieuwe naam multifunctionele gebouw Heerjansdam

13 december 2012

ZWIJNDRECHT - Dat is de nieuwe naam voor het multifunctionele gebouw in de Sportlaan in Heerjansdam wat huisvesting biedt aan basisschool De Rank, de Koningin Julianaschool, de bibliotheek, de spelotheek en kinderopvang Bobo. De naam is gekozen door een vakkundige jury uit 73 namen die van 45 inzenders zijn ontvangen. In de jury waren alle toekomstige gebruikers vertegenwoordigd.

Winnaar
De bedenker van de naam is Yip van der Waal (met hulp van zijn moeder Stefanie Lans). Hij wint een prijs naar keuze en krijgt deze tijdens de feestelijke ingebruikname uitgereikt. Dit is naar verwachting in het voorjaar van 2013. De nieuwe naam zal dan ook op de gevel van het pand prijken. Yip heeft de naam gekozen omdat:
 "Het een mooi bos van leerwegen is die met de eerste letters van alle gebruikers van het pand begint".  
 

Deel dit bericht met je vrienden!