vrijdag 22 januari 2021

Alles over Zwijndrecht

O&O gedenkt ook overleden grensrechter

10 december 2012 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Voorbije weekend was de O & O-turnhal aan de Uilenvliet het strijdtoneel van de meisjes/dames- en jongens/herenselectie van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O & O. Beide afdelingen verwerkten daar ter voorbereiding van het aanstaande wedstrijdseizoen hun jaarlijkse clubkampioenschappen.

Voor afgaand aan iedere wedestrijd werd stil gestaan  bij doorgeweld overleden grensrechter en vrijwilliger Richard Nieuwenhuizen en werd 1 minuut stilte in acht genomen.
 
Onder grote publieke belangstelling turnden de meisjes en dames een vierkamp en de jongens en heren een zeskamp.
Na de sportieve en sfeervolle wedstrijden werden de volgende personen clubkampioen in zijn/haar categorie:
Fleur van Wingerden, Alisha Merencia, Julia Los, Laura Nieuwstraten, Cynthia Kroon,  Femke de Ruiter, koppel Nora Lodder, Lisanne Thies, Joas van Waardenberg, Bas Vuijk, Damian Scheper, Damian Manneken, Jordi Hagenaar, Luuk Huernink, Gijs Peters, Axel Quist, Erik Gàl,  Danny de Lange, Ischa Statie, Danny hamann,  Thijs Oosterling,  Sjoerd van Veldhuizen, Thomas van der Helm, Sander Hölscher, Leon van der Wel, Koen van den Ende.
 
Als tweede kwamen uit de strijd:
Sarah den Otter,  Chloe Bezemer, Merel van Gelderen, Daphne Schellen, Sabrine Weijer, Renee Verbeek, koppel  Yuna van de Berge de Cyane Cromarty, Lance Visser, Sander Tromp, Yuri Visser, Gijs Zijderveld, Dennis Swinkels, Jens van der Helm,  Björn Bakker.

Het brons kwam in handen van:
Amber de Mooij, Sterre Marks, Anne Nieuwstraten, Nadine van der Hoeven, Milou Antheunisse, Ellen van Beelen, koppel Milou van Schijndel en Bridget Hogeweg, Bodi Winkler,  Koen Kappetijn,.

Een vierde prijs werd toegekend aan koppel Len in ’t Veld en Robin Vos
De vijfde prijs aan het koppel Jente van de Kruk en Anne Louise Jennsen

Lees meer over:

gymnastiek o en o
Deel dit bericht met je vrienden!