maandag 12 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Anthony van Assche en Bart Deurloo internationaal

19 november 2012

ZWIJNDRECHT - Anthony van Assche en Bart Deurloo, beiden lid van de Zwijndrechtse Gymanstiekvereniging O & O, gaan zich de komende twee weekenden meten op een tweetal grote internationale toernooien.

Van 21 t/m 25 november zijn zij namens de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) afgevaardigd voor deelname aan de Art Grand Prix Ostrava Challence Cup.  Ostrava ligt in Tsjechië nabij Zabreh.  In de CEZ-Arena zal Anthony op de onderdelen ringen en brug uitkomen en Bart komt tot actie op de toestellen  voltige, sprong en rek.

In het weekend van 30 november t/m 2 december gaan Bart en Anthony in Duitsland deelnemen aan de EnWB-Stuttgart  World Cup. Tezamen met Jorian Ilbrink van Flik-Flak – Den Bosch en Glenn Smink van PAX-Hoofddorp zullen zij Nederland vertegenwoordigen in een groepswedstrijd en strijden om de DTB-bokaal. Op ieder toestel worden drie turners ingezet waarvan de twee hoogste scores tellen voor het ploegtotaal.

Bart zal hierbij een volledige meerkamp turnen, Anthony neemt vijf toestellen (geen vloer)voor zijn rekening, Jorian wordt ingezet op vloer, ringen, brug en rek en Glenn komt tot actie op vloer, voltige en sprong.

Deel dit bericht met je vrienden!