dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Kinderen bouwen eigen stad van afvalmateriaal

26 oktober 2012

ZWIJNDRECHT - Op de locatie Beethovenlaan 97 van kinderdagverblijf Bobo kregen de kinderen op donderdag 25 oktober de workshop ‘Bouw je eigen stad’.
 
De kinderen bouwden huizen, flats, kantoren, fabrieken, wegen, bruggen en tunnels met afvalmaterialen van plastic, elektronische apparaten, slangen, buizen, karton, oude lappen, draad, touw, verpakkingsmaterialen etc. Ook materialen uit de natuur en oud speelgoed konden gebruikt worden.
Hundertwasser, Gaudi , Erik Sep en andere kunstenaars dienden als inspiratiebron. Ieder kind bouwde zijn eigen bouwwerk en gezamenlijk maakten de kinderen er één stad van. En alles werd in mooie kleuren geschilderd!
 
De workshop werd gegeven door kunstenares Marjan van Breugel van atelier Marjan van Breugel.
 


 

Deel dit bericht met je vrienden!