maandag 25 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

NPRC wint FD Gazellen award

24 oktober 2012

ZWIJNDRECHT - De NPRC mag zich FD gazellen noemen en is bovendien genomineerd voor de FD gouden Gazellen. De FD Gazellen Awards is een initiatief van het Financieel Dagblad, en credit ratings bureau Graydon. Voor de negende keer op rij reikt Het Financiële Dagblad in 2012 de FD Gazellen Awards uit voor de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.

Naast een omzetgroei van minimaal 20% over drie opeenvolgende jaren, is ook de financiële gezondheid een van de beoordelingscriteria voor de nominatie. Hierbij is de waardering voor de jaarrekening en de waardering voor het betaalgedrag belangrijk. De NPRC is een coöperatie van binnenvaartondernemers en is opgericht in 1935. Jaarlijks vervoert de NPRC circa 7 miljoen ton goederen over de Europese vaarwegen.

De laatste jaren kwam de NPRC vaak in het nieuws met innovatieve concepten op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Voor de directeur, Stefan Meeusen, is het winnen van de award een mooie erkenning voor de leden en medewerkers van de NPRC. “Het zijn onze 85 binnenvaartondernemers die samen met onze medewerkers iedere dag de meerwaarde van onze organisatie in de praktijk moeten aantonen, we zijn vereerd met het winnen van deze prestigieuze award”.

Op 22 november kan de NPRC de Award tijdens een feestelijke uitreiking in Vlaardingen in ontvangst nemen.

Lees meer over:

award binnenvaart nprc gazellen
Deel dit bericht met je vrienden!