vrijdag 16 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Zonovergoten sportclinics bij sv Conventus

23 oktober 2012

ZWIJNDRECHT - Op het zonovergoten Develsteincomplex heeft de Zwijndrechtse jeugd kennis kunnen maken met de handbalsport en de korfbalsport bij sv Conventus.
 
De eerste dag van de herfstvakantie genoten een aantal basisschool kinderen van de sportclinics die door de jeugd van Conventus werden gegeven. Het was zo een mooi weer dat de clinics halverwege werden onderbroken voor een limonadestop, waar de kinderen dankbaar gebruik van maakten.
 
Voor de A en B jeugd was het een leuke ervaring om hun sport aan anderen te kunnen demonstreren en om te zien hoe enorm enthousiast de oefenstof werd ontvangen door de kinderen die op de kennismakingsclinics waren afgekomen.
Voorzitter Rogier van Toorn concludeerde tevreden: "Conventus gaat een mooie toekomst tegemoet met een nieuwe lichting kader die zich vandaag van zijn beste kant heeft laten zien!"
 
 

Deel dit bericht met je vrienden!