donderdag 28 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Nieuwe wekelijkse jeugdactiviteit bij Groote Lindt: De woensbalclub

21 oktober 2012 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Vanaf woensdag 31 oktober start v.v. Groote Lindt met de woensbalclub. Elke woensdagmiddag staat onze accommodatie “open” voor alle kinderen die lekker willen sporten. Vanaf 15.00 tot 16.30 uur zal er onder leiding van Toppie-sportcoach Jordi een sportactiviteit zijn. Uiteraard zal er veel worden gevoetbald maar ook andere sporten zullen in de komende weken worden “geprobeerd”. Als de weersomstandigheden het niet toelaten zullen de activiteiten zoveel mogelijk in de kantine plaatsvinden.

De woensbalclub staat open voor alle kinderen van de basisscholen, je hoeft dus geen lid te zijn van Groote Lindt. Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Jij komt toch ook naar de woensbalclub !!!

v.v. Groote Lindt wil met deze activiteit haar maatschappelijke betrokkenheid tonen en “meer” zijn dan een voetbalvereniging. Onze accommodatie en materialen worden ter beschikking gesteld. Doelstelling is om kinderen een sportactiviteit aan te beiden zonder direct lid te worden of aan verplicht deel nemen vast te zitten. Samen met de sportcoaches, brede scholen en Hattrick wil v.v. Groote Lindt het aantal kinderen die bewegen en een sport beoefenen verder laten toenemen.

Naast de aanwezigheid van de toppie-sportcoach is Groote Lindt nog op zoek naar vrijwilligers voor ondersteuning van de woensbalclub.  Vrijwilligers kunnen zich melden via jeugd@grootelindt.nl .

Lees meer over:

voetbal groote lindt
Deel dit bericht met je vrienden!