maandag 25 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Verdachte overvallen Zwijndrecht en Hendrik-Ido Ambacht langer vast

20 oktober 2012 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - De rechter-commissaris van de Dordtse rechtbank heeft de voorlopige hechtenis van de man die wordt verdacht van vijf overvallen in Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht met 14 dagen verlengd.

De 21-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht werd dinsdagmorgen in Zutphen aangehouden. Hij zou tussen februari en augustus van 2012 twee keer een filiaal van Plus van de Sophiapromenade in Hendrik-Ido-Ambacht hebben overvallen. Ook wordt hij verdacht van drie overvallen op een Aldi Supermarkt aan het Troelstraplein in Zwijndrecht. De man, die zijn betrokkenheid bij de overvallen bekent, kon dinsdag worden aangehouden na een anonieme melding.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!