dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Het Houten Hok krijgt een vervolg in december 2012

19 oktober 2012 (door Hans Huisman)

ZWIJNDRECHT - Vanwege het grote succes van afgelopen jaar is er weer een groep enthousiaste mensen opgestaan en hebben hun handen uit de mouwen gestoken om het goede doel (Rode Kruis) te steunen in de vorm van Het Houten Hok 2012.

De groep heeft de eerste vergaderingen alweer achter de rug en is druk doende om voor Heel Heerjansdam Helpt een leuk en aantrekkelijk programma op te stellen.

Onder het mom niets is te gek, zijn en worden ideeën gegenereerd die bijdragen tot 4 dagen feest op het rond het terrein bij de ijsbaan aan de Molenweg.

Net als vorig jaar hoopt de organisatie op een warme belangstelling van de Heerjansdammers, sponsors en omwonenden die van 20 tot en met 23 december 2012 welkom zijn en kunnen genieten van o.a.; een kerstmarkt, optredens van diverse artiesten, een veiling of gewoon gezellig samen zijn met familie en vrienden onder het genot van een drankje en oliebollen die kunnen wedijveren met de landelijke oliebollentest.

Vorig jaar heeft dit initiatief liefst € 18.710,08 opgeleverd. De organisatie droomt er stiekem van om dit bedrag in ieder geval te evenaren en vraagt mensen met leuke initiatieven om het goede doel te steunen zich te melden bij de organisatie van dit festijn.

Ideeën, suggesties, vrijwilligers en sponsors zijn welkom op www.hethoutenhok.nl

Zie ook:

Lees meer over:

heerjansdam het houten hok
Deel dit bericht met je vrienden!