vrijdag 5 maart 2021

Alles over Zwijndrecht

Woondag Drechtsteden stimuleert woningverkoop met Waardecheque

28 september 2012

ZWIJNDRECHT - Vandaag vrijdag 28 september heeft wethouder Teunis Stoop uit handen van Gerben Baaij, directeur Dordrecht Marketing, een speciale Woondag Waardecheque ontvangen.

De waardecheque is een stimulans voor kopers van (nieuwbouw) woningen in de Drechtsteden. De cheque vertegenwoordigt een waarde van €1000,- en wordt uitgekeerd aan één van de kopers die binnen drie weken na de Woondag Drechtsteden een woning koopt bij één van de deelnemers aan de Woondag Drechtsteden.

Ruim aanbod tijdens de Woondag Drechtsteden
De Woondag Drechtsteden vindt op 6 oktober plaats in de Biesboschhal te Dordrecht (nabij de Ark). Tijdens de Woondag Drechtsteden kunnen bezoekers meer informatie krijgen over de gemeenten in onze regio en over het nieuwbouwaanbod in zowel de koop- als huursector.

Daarnaast zijn er ook twee financiële instellingen aanwezig voor vragen over de mogelijkheden voor een hypotheek. De beurs biedt een totaaloverzicht van alle mogelijkheden onder één dak, voor iedereen. Van starters tot senioren en van huurwoningen tot vrije kavels.

Er is ook een speciale stand ingericht voor geïnteresseerden die zelf een woning willen laten bouwen. Steeds meer mensen willen dit graag. Het kan kosten besparen en de woning sluit het beste aan bij de persoonlijke wensen. Ook is er een stand waar meer informatie over de mogelijke woningkwaliteit zal worden gegeven. De Drechtsteden willen graag dat alle nieuwe woningen in deze regio energiezuinig zijn en goed toegankelijk zijn voor iedereen.

Tijdens de Woondag Drechtsteden is de vernieuwde brochure over Drechtsteden te verkrijgen. In deze brochure kunnen geïnteresseerden nalezen wat de iedere gemeente zo uniek maakt. Ideaal dus als u nog weet in welke gemeente u uw nieuwe droomhuis wilt kopen of huren.

Bij de opening van de Woondag zal om 10.00 uur tevens een prijs worden uitgereikt aan de opdrachtgever die afgelopen jaar de woning op de markt heeft gebracht die het beste scoort op deze punten.

Meer informatie over de Woondag Drechtsteden en wonen in de Drechtsteden kunt u terugvinden op www.wonenindrechtsteden.nl. De Woondag Drechtsteden 2012 is een initiatief van Bureau Drechtsteden en wordt georganiseerd door Dordrecht Marketing.

Deel dit bericht met je vrienden!