vrijdag 15 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Gratis muzieklessen bij Jong-Holland

25 september 2012

ZWIJNDRECHT -  Maandag 1 oktober 2012 start een nieuwe cursus ‘Music Kids’!  Een team van ervaren en enthousiaste leden van Jong-Holland geeft kinderen les in de basisbeginselen van muziek.

Tijdens de cursus komen vele aspecten van muziek aan bod en maken de kinderen kennis met diverse muziekinstrumenten. Ook is er regelmatig een gastoptreden van een solist op een bepaald instrument of een muzikaal ensemble,  waar vervolgens in de lessen weer op ingespeeld wordt.  Op deze manier leren de kinderen spelenderwijs hun muzikaliteit te ontwikkelen.

Jong-Holland Junioren
De ‘Music Kids’ cursus duurt een jaar. In dit jaar krijgen de kinderen de gelegenheid om ervaring  op te doen op een instrument naar keuze. Aan het einde van de cursus kan er worden gekozen om de muzikale opleiding voort te zetten bij de Junioren van Jong-Holland of om te stoppen.

Bij de Junioren specialiseren  de kinderen zich verder op een instrument en worden de muzikale kennis en vaardigheden steeds verder uitgebreid. Verder leren de kinderen ook in teamverband muziek te maken en wordt er regelmatig opgetreden, in zowel binnen- als buitenland. Naast alle muzikale activiteiten zijn er ook speciale activiteiten als discoavonden, pannenkoekenfeesten en spelletjesmiddagen.

Kortom, een nuttige, maar  zeker ook leuke en gezellige vrijetijdsbesteding!

De ‘Music Kids’ in het kort:
* Een jaar lang gratis(!) muzieklessen voor kinderen vanaf 7 jaar.
* Na 1 jaar de mogelijkheid om door te stromen naar Jong-Holland Junioren.

Meld uw kind ook aan!

Maandag 1 oktober om 18:30 uur beginnen we met een introductieles. Het aantal deelnemers is beperkt, dus meldt uw zoon of dochter op tijd aan via www.jongholland.nl
Voor meer informatie neemt u contact op met Karin Buitendijk:

E-mail: musickids@jongholland.nl
Telefoon: 06-51467613
 

Lees meer over:

muziek cursus music kids
Deel dit bericht met je vrienden!