zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Albatros verliest van koploper DSC

25 september 2012

ZWIJNDRECHT - Het eerste team van Albatros speelde afgelopen zaterdag op eigen veld tegen de koploper DSC uit Eindhoven. Voor deze wedstrijd verving Koen Huyser de geblesseerde aanvoerder Leon Teunissen prima met vier doelpunten van afstand.

Albatros begint de wedstrijd goed en neemt na een gelijke stand van 1 – 1, een kleine voorsprong van twee punten verschil. Bij beide ploegen blijft het scorend vermogen uit. Koploper DSC kon het zich veroorloven om in de eerste helft drie strafworpen onbenut te laten. Toch weet de ploeg kort voor de rust Albatros nog in te halen en brengt de tussentand op 5 – 7.

Na de rust bouwt DSC de voorsprong steeds verder uit. Een scherpe afronding, zoals die van de tegenstander in de tweede helft, is ver te zoeken bij Albatros. Na een moeizame wedstrijd is de eindstand 10 – 20. Volgende week speelt het eerste uit tegen Nieuwerkerk 1. Hopelijk lukt het daar wel om twee punten te pakken.

Winst was er wel voor Albatros 2 en 3. Senioren 2 verslaat Maassluis thuis in een goede wedstrijd met 17 – 14. Senioren 3 ontmoet HKC in Hardinxveld en wint daar met 12 – 15. Hierdoor blijft Senioren 3 ongeslagen evenals senioren 4. Zij speelde met 6 – 6 gelijk tegen DSO 2, met een opmerkelijke ruststand van 1 – 1. Tevens gelijkspel voor Albatros B1. Nadat ze de vorige wedstrijd tegen HKC net verloren hadden, spelen ze nu met 7 – 7 gelijk. Een glansrijke overwinning was er voor B2. De ploeg verslaat Merwede B2 in Sliedrecht met 3 – 12.

De juniorenselectie van Albatros was goed op dreef. A1 en A2 scoren in totaal 41 doelpunten. A1 klopt BEP A1 uit Purmerend met 24 – 10. En Albatros A2 behaalt haar eerste overwinning dit seizoen met 17 – 6 tegen ACKC. Ook een ruime overwinning voor A3 tegen Vitesse. Zij wonnen met 7 – 15 in Barendrecht.

Bij de jeugd van Albatros speelden er 7 teams tegen PKC/Hagero zowel uit als thuis. Daarbij zat opnieuw een grote overwinning voor Albatros C3, dit keer met 3 – 15 tegen PKC/Hagero C7. Ook was er winst voor C2, D3 en F3. Zij namen allemaal twee punten mee naar huis vanuit Papendrecht.

Lees meer over:

albatros dsc maassluis
Deel dit bericht met je vrienden!