maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Ondernemersverenigingen Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht houden gezamenlijke bijeenkomst

28 augustus 2012 (door Hans Huisman)

ZWIJNDRECHTSE WAARD - De gemeente Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht werken al jaren nauw samen en willen dit de komende jaren verder intensiveren. Zo ook de  Ondernemersvereniging Zwijndrecht en de Vereniging Ambachtse Ondernemers.

Op dinsdag 4 september 2012 vindt de jaarlijkse gezamenlijke bijeenkomst van de Ondernemersvereniging Zwijndrecht (OVZ) en de Vereniging Ambachtse Ondernemers (VAO) plaats in Festino in Zwijndrecht.
De ontwikkelingen in de Rotterdamse haven en de invloed hiervan op de economie van de Drechtsteden staan deze bijeenkomst centraal met in het bijzonder natuurlijk de effecten voor Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht.

Rotterdam legt een nieuwe Maasvlakte aan, is aangesloten op de Betuwelijn, gaat de A15 verbreden, exploiteert straks havens en overslagterreinen in Dordrecht, Barendrecht/Ridderkerk en Alblasserdam.

Welke gevolgen heeft dat voor de Drechtsteden? Hoeveel containers zullen worden vervoerd? Hoeveel schepen gaan er door onze havens? Welke bedrijven profiteren van deze ontwikkelingen?

Men verwachten de komende jaren een sterke groei in het vervoer en hoe wordt daarop geanticipeerd met betrekking tot grote logistieke en infrastructurele investeringen.

De heer Kuipers, Business Director bij Erasmus Smart Port Rotterdam en heer De Bruijn, Director Corporate Strategy van het Havenbedrijf Rotterdam zijn als gastsprekers aanwezig om meer informatie te geven over dit thema.

Ondernemers uit Zwijndrecht en Hendrik ido Ambacht zijn van harte welkom om deze bijeenkomst bij te wonen. Meer informatie en aanmelden is mogelijk via www.ovzwijndrecht.nl. Aanvang bijeenkomst vanaf 16:30 uur.

Lees meer over:

festino ondernemersvereniging
Deel dit bericht met je vrienden!