zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Albatros start voorbereiding op het nieuwe seizoen

11 augustus 2012 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - De korfballers van de senioren- en A-selectie van de ckv Albatros zijn gestart met de voorbereiding op het veldseizoen 2012-2013. Op de velden van de club aan de Develsingel werden de eerste loopmeters inmiddels afgelegd en de eerste blaren zijn ook alweer geplakt.
Hoewel de seniorengroep op de donderdagen in juli heeft doorgetraind hadden de eerste trainingen onder leiding van selectietrainer Karim Ratoube en de nieuwe coach voor senioren 2 Patrick van der Lijke een pittig karakter. De eerste kleine pijntjes speelden op en er was het nodige gemopper te horen.
A.s. dinsdag oefenen senioren 1 en 2 al tegen Maassluis en donderdag spelen A1 en A2 een wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Sporting Delta. Komend weekend heeft de seniorenselectie haar jaarlijkse trainingskamp in Zeeland gecombineerd met wedstrijden in Oost-Souburg tegen Fortis. Dan zullen de eerste afvallers ook al bekend gemaakt worden.
Ook de jeugdteams gaan langzamerhand starten met de trainingen en dan zal het weer een drukte van belang gaan worden. Albatros start dit seizoen met 36 teams, waarvan 22 B t/m F-teams. Voor sommige teams is nog geen trainer gevonden, dus er ligt nog een uitdaging voor de diverse technische blokken.

Lees meer over:

albatros develsingel
Deel dit bericht met je vrienden!