maandag 18 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Politie houdt inbreker op heterdaad aan

21 juli 2012 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 52-jarige Rotterdammer op heterdaad betrapt op een inbraak in een café aan het Veerplein in Zwijndrecht. HIj probeerde te vluchten en gooide daarbij met stoelen naar de agenten. Die gebruikten pepperspray waarna ze de verdachte buiten op een parkeerplaats konden aanhouden.

Agenten gingen af op een inbraakmelding van de café-eigenaar rond 05.00 uur. Hij werd gealarmeerd door zijn buurman dat er werd ingebroken in het café. De politie was snel ter plaatse en trof de inbreker in het pand. De alerte agenten traden snel en kordaat op door de vluchtpoging van de man te onderbreken door hem met pepperspray in het gezicht te spuiten. Hierdoor kon hij buiten in zijn auto worden aangehouden.

In de horecagelegenheid had de inbreker gokautomaten opengebroken en muntgeld buitgemaakt. Er is schade aan de gokautomaten, de tassen met muntgeld zijn in beslaggenomen. De eigenaar heeft aangifte gedaan. De verdachte zit nog vast.

Lees meer over:

veerplein
Deel dit bericht met je vrienden!