dinsdag 11 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Ingezonden brief: "De Notenbalk geteisterd door loslopende kinderen"

11 juli 2012

ZWIJNDRECHT - “De Notenbalk in Zwijndrecht verruilt haar noodlokalen voor speelruimte. De units zijn zeer welkom bij Scouting De Ooievaarsgroep in Heerjansdam. Het transport duurt nu twee weken en heeft wat vertraging opgelopen. Als gevolg daarvan worden de units voor de Scouting en de blijvende lokalen geteisterd door loslopende hangjongeren die zich begeven op het bouwterrein. Dit is levensgevaarlijk aangezien de units losstaan en onderdelen kunnen omvallen. 

Het is ook een ernstig gevaar voor de kinderen van de school die met glas in de gangen hun jaar moeten afsluiten. Het is ook een tegenvaller voor de Scouting die elk dubbeltje twee keer moet omdraaien om te kunnen blijven bestaan. 

OPROEP AAN OUDERS EN OMWONENDEN: Weet wat uw kinderen uitspoken en help mee om te zorgen dat zij de normen en waarden van onze samenleving respecteren. Bel met 0900-8844 als u dingen ziet of hoort op het bouwterrein die te maken hebben met jeugdcriminaliteit en vandalisme. Als we elkaar helpen, dan komen we er wel.“

Imre Gmelig Meijling
Voorzitter Scouting De Ooievaar

Deel dit bericht met je vrienden!