zondag 11 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Albatros sluit seizoen af

18 juni 2012

ZWIJNDRECHT - De korfballers van de Zwijndrechtse verenging Albatros zijn zich aan het opmaken voor een verdiende vakantie. Na het super geslaagde schoolkorfbaltoernooi van afgelopen zaterdag rest op zaterdag 23 juni nog de slotdag met twee paalschiettoernooien. ’s Ochtends is er het toernooi voor de jeugd tot en met de B-leeftijd en in de middaguren het koppelschieten voor de senioren en A-jeugd. 

’s Avonds wordt het korfbalseizoen 2011-2012 afgesloten met een gezellig feest in de Albatroskantine. 

De seniorenselectie zal deze zomer wekelijks blijven doortrainen en in de tweede week van augustus gaan de trainingen voor meerdere selectieteams van start. Beide selectietrainers Karim Ratoube en Martijn van der Wees hebben nog een seizoen bij Albatros bijgetekend.

 

Lees meer over:

korfbal albatros
Deel dit bericht met je vrienden!