zaterdag 15 mei 2021

Alles over Zwijndrecht

Starz en Fun Fruity’s bij start Avondvierdaagse

30 mei 2012

ZWIJNDRECHT - Op dinsdag 29 mei is de Zwijndrechtse Avondvierdaagse van start gegaan.

Gerard Slotema, wethouder gezondheidszorg, was ook aanwezig bij de start van de Avondvierdaagse op het Norderstedtplein. Hij hielp de GGD Zuid-Holland Zuid bij het uitdelen van flyers en vers fruit. Doel van de actie is om het gezonde karakter van de avondvierdaagse te benadrukken.

Ook meidenband Starz was aanwezig en verzorgde een sportieve en muzikale warming-up op de plek waar alle kinderen samenkomen voor de start. De Fun Fruity’s - drie opvallende, ‘fruitige’ mascottes in de vorm van een banaan, ananas en aardbei - hielpen de wethouder bij het uitdelen van fruit. 

Op vrijdag 1 juni neemt burgemeester Antoin Scholten het defilé af tijdens de laatste avond van de Avondvierdaagse rond 20.00 uur bij het gemeentehuis aan het Raadhuisplein.
 
Voor meer informatie, zie www.vierdaagsezwijndrecht.nl

Deel dit bericht met je vrienden!