dinsdag 20 april 2021

Alles over Zwijndrecht

Veel belangstelling voor gratis praktijkdag voor jonge autorijders

29 april 2012 (door Hans Huisman)

HEERJANSDAM - Op zaterdag 28 april 2012 organiseerde de gemeente Zwijndrecht in Heerjansdam, voor de eerste keer, een Praktijkdag voor Jonge Autorijders, genaamd The Drive Xperience.

The Drive Xperience is een gratis praktijkdag voor jonge autorijders (t.w.v. € 300,-), georganiseerd door de Gelderse en Zuid-Hollandse gemeenten. Tijdens deze dag kreeg men inzicht in de rijstijl en leerde men hoe men (nog) veiliger de weg op kan.

De praktijkdag bestond uit een praktijkrit (Road Xperience), het uitvoeren van remproeven op een gladde baan (Track Xperience) en een groepsgesprek waarin je met andere autorijders én deskundigen je ervaring kunt uitwisselen (Xperience Xchange).

Deze Praktijkdag werd gehouden bij Autobedrijf Heerjansdam BV, aan de Nessenweg in Heerjansdam. Autobedrijf Heerjansdam stelde ook de baanauto's beschikbaar, waardoor de jonge rijders geen eigen auto nodig hadden.

Lees meer over:

heerjansdam nessenweg autoles
Deel dit bericht met je vrienden!