woensdag 19 januari 2022

Alles over Zwijndrecht

Getuigen mishandeling Zwijndrecht gezocht

23 april 2012

ZWIJNDRECHT - De politie is op zoek naar getuigen van en mishandeling net buiten het kermisterrein in Zwijndrecht, naast het gemeentehuis bij de Juliana van Stolbergstraat. De mishandeling gebeurde op zaterdagavond 21 april 2012 rond 21.30 uur. Bij de politie kwam een melding die avond dat er iemand onwel op straat lag. Dat bleek te gaan om een 17-jarige jongen uit Zwijndrecht.

Hij heeft in ieder geval een hersenschudding en een ambulance bracht de jongen naar het ziekenhuis. Uit onderzoek blijkt dat de 17-jarige een klap op zijn hoofd gehad heeft. Op het moment van de mishandeling waren veel mensen in de buurt dus er moeten getuigen zijn. Deze kunnen met hun informatie de politie bellen via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Lees meer over:

mishandeling stolbergstraat
Deel dit bericht met je vrienden!