maandag 25 oktober 2021

Alles over Zwijndrecht

Overval op kringloopwinkel Zwijndrecht in Opsporing Verzocht

11 april 2012

ZWIJNDRECHT - Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedde gistervanavond 10 april aandacht aan de overval op een kringloopwinkel in Zwijndrecht. Kringloopwinkel Opnieuw en Co aan de Lindtsedijk werd op 8 augustus 2011 rond 16.50 uur door een onbekende man overvallen.

Op dat moment waren twee personeelsleden in de winkel aanwezig. Onder bedreiging van een wapen nam de dader een geldbedrag uit de kassa om vervolgens weg te rennen in de richting van de Kerkweg. Daar verdween hij en vanaf dat moment ontbreekt ieder spoor.

Opsporing Verzocht wordt op Nederland 1 uitgezonden en begint om 21.30 uur en wordt op 11 april om 11.15 uur op Nederland 2 herhaald.

 
Deel dit bericht met je vrienden!