zondag 28 november 2021

Alles over Zwijndrecht

Wandelen langs Bijbelse bomen en planten in het Arboretum Munnike Park

3 april 2012 (door Ad van Herk)

ZWIJNDRECHT - Het is  mogelijk om een wandeling te maken in het Arboretum Munnike Park. Tijdens deze wandeling kunt u kennis maken met schijnbaar alledaagse bloemen , planten en bomen. Bijzonder is wel dat over de flora die u tegenkomt op deze tocht al gesproken werd in de Bijbelse verhalen.

Lidy van der Lans uit H.I. Ambacht heeft daarvoor een aardig boekje samengesteld. Met dit boekje in de hand kan een wandeling door het park gemaakt worden. Deze wandeling ligt klaar op de balie in het bezoekers en informatiecentrum ´t Weetpunt in het Munnikepark op de hoek Munnikkensteeg/Develpad. ´t Weetpunt is geopend op woensdag/ zaterdag/ en zondagmiddag. Als u een euro betaalt kunt u volop genieten van de wandeling.

Ook in het Arboretum Munniken Park in Zwijndrecht kunt u de schoonheid en de kracht van de Bijbelse natuur ontdekken en beleven.
 

Lees meer over:

bijbel weetpunt
Deel dit bericht met je vrienden!