Alles over Zwijndrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Afsluiting Beneluxlaan 9 april 2012'
30mrt 2012

Afsluiting Beneluxlaan 9 april 2012

ZWIJNDRECHT - Op 9 april wordt er onderhoud gepleegd aan de bomen op de Beneluxlaan. Dit met een behulp van een hoogwerker.

Van 8:00 tot 12:00 uur is de Beneluxlaan afgesloten vanaf Dollard richting de Slobbelaan. Het winkelcentrum blijft dan wel bereikbaar. De benzinepomp is bereikbaar via de parkeerplaats van het winkelcentrum.

Van 12:30 tot 16:30 uur is de Beneluxlaan afgesloten richting Laan v Walburg tot aan de Brusselsestraat. De hinder wordt zoveel mogelijk beperkt door middel van het vrijgeven van wegvakken als de bomen aldaar gesnoeid zijn. Bij het hek wat de hoofdrijbaan afsluit wordt een vaste man gepositioneerd. Deze kan als het noodzakelijk is de hulpdiensten doorgang verlenen.

De te nemen verkeersmaatregelen zijn:
De hoofdrijbaan en de daarop aankomende wegen worden afgezet door middel van afzethekken met daarop een c 01 bord. De tekeningen geven de omleidingroutes aan voor de verschillende tijdsvakken. De waarschuwingsborden met de tekst Beneluxlaan afgesloten op 9 april worden geplaatst op 2 april. De onderborden met de aanwijsrichting voor de omleiding worden op de dag zelf geplaatst. Rekening houdend met de tijdsblokken.

Van 8:00 tot 12:00 uur is de Beneluxlaan afgesloten vanaf Dollard richting de Burgemeester Slobbelaan. Het winkelcentrum blijft dan wel bereikbaar. De benzinepomp is bereikbaar via de parkeerplaats van het winkelcentrum.Deel dit bericht met je vrienden!